Núm 407. Si no li dones un petó a l’avi, m’enfadaré.

Escrit el 28/06/2012 a les 7:39 § 1 comentari

Quan jo tenia 4 anys em vaig negar en rodó a fer un petó.

Recordo al detall aquell moment.

Encara pesa sobre la meva consciència haver-m’hi negat.

No ho explicaré ara, és llarg i tampoc ve al cas.

Com a nena que vaig ser i com adulta que sóc dic que obligar a una criatura a tenir mostres d’afecte a contra cor és una falta de respecte a la seva voluntat i una violació a la intimitat. Així és com ho veig.

I afegeixo que, quan es força a un nen a tenir contacte físic amb un adult ( malgrat l’adult sigui de família directe i malgrat el contacte hagi estat tan minúscul com un petó ) se l’està ensenyant a sotmetre’s d´una manera insana. Una submissió que en un futur potser l’impedirà negar-se en situacions d’abús.

A estimar no s’hi obliga.

Obligar a estimar desperta un munt d’emocions, menys amor.

 

 

 

 

Etiquetes , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *