Núm 450. Estic refent la meva vida.

Escrit el 26/02/2014 a les 10:36 § 2 comentaris

a

 

M’ho pregunten. Darrerament, molt sovint. Volen saber si ja he refet la meva vida. Aprofito el post d’avui per explicar-me:

Si. No del tot però SI. Vejam:

Així en general, la refaig, a grosso modo, cada matí quan em llevo. La porto refent, més bé o més malament, potser, mmmh, des dels 30 anys. Abans també, de manera inconscient. Diria que, com tothom, refaig la vida a cada instant des de que vaig néixer.

Si haig d’especificar:

La refaig QUAN finalment acabo dient allò que NO m’hauria d’haver callat i fa bé, a mi i als altres.

QUAN m’esforço per desetiquetar persones i me’n surto i em sorprenen agradablement.

QUAN he vist que m’equivocava i recullo forces per rectificar. (Com que és una cosa que em costa, aleshores crec que la refaig impecablement.)

QUAN el meu fill petit em senyala una pedra i jo la miro amb ulls nous. Com si mai abans n’hagués vist una d’igual.

QUAN els meus adolescents em parlen i els escolto amb els 6 sentits, amb tots, i em contagio i sento la magnitud de les seves emocions.

QUAN inspiro i després respiro.

QUAN pestanyejo.

QUAN la tristesa em pot i l’alegria em rescata.

QUAN la por em contrau i ve el que sigui, o qui sigui, i m´empeny i noto de nou cada una de les meves extremitats i reconec que segueixo formant part d´aquest món. Ah! I, QUAN aleshores  m´adono, n´estic segura, de que aquest món és menys món sense mi. Molt poquet menys, però menys.

Bé, que dir-vos? Procuro refer la meva vida tant com puc a voluntat i a contra voluntat. Ja ho veieu.
Tant és així, que quan em pregunten:

– Ja has refet la teva vida?

No em queda una altre que respondre:
En això estic.

 

 

 

 

 

 

 

Etiquetes , , ,

  • Manel ha dit:

    Hola Anna.
    Segur que molta gent propera esta preocupada pel teu estat i donar recolçament en tot moment es lo millor que poden fer, pero sense agoviar…el periode previ al divorci es molt dur i personslment el que menys necessitava era el donar explicacions de res, aquestrs coses passan i punt.
    Els nens yenen una capacitat molt gran d’adaptacio, la que no tenen molts adults, per tant si els adults no els manipulen, els nens no pateixen.
    En quan a tu status…..et desitjo el millor, poc a poc tot torna al equilibri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *