NORMES PER LES BARALLES ENTRE GERMANS

Escrit el 12/06/2013 a les 21:59 § 0 comentaris

b

 

Com l’anunci: “Benvinguts a la república independent de casa meva”.

I així resa la llei que parla de les baralles entre germans:

Punt 1. Les baralles les han de solucionar els mateixos que les provoquen o les pateixen.

Punt 2. Provocar o patir són termes sinònims. No es fan distincions entre els participants.

Punt 3. Cal arribar a un acord en un temps limitat. En cas contrari se sancionarà ambdós i sense miraments.

Punt 4. Es premiarà (sempre per duplicat) la bona fe i la disposició a una entesa mútua, ràpida i feliç.

Punt 5. Implicar terceres persones (avis, tiets, amics ..) per aconseguir el propòsit que sotmeti a l’altre, serà considerada falta greu.

Punt 6. Els disturbis en llocs públics gaudiran d’agreujants directament proporcionals a la incomoditat dels acompanyants.

Punt 7. La contaminació acústica (plors, brams, crits ..) que s’hagi de menester per dur a terme el conflicte no quedaran impunes.

Punt 8. Si els responsables de la baralla no es posen d’acord per liquidar l´assumpte, poden consultar al tribunal.

8a La consulta al tribunal té una única condició: s’haurà d’acatar la resolució sense posar-la en dubte ni dur-la a discussió (Importantíssim, fer-ho prometre abans. Cada vegada)

P.D. Bàsicament l’inconvenient d’aquest tribunal és el jutge (jo). El jutge, és injust, corrupte, impacient, deslleial, sense escrúpols i indiscriminat (acostuma a llepar tothom).

Els meus fills grans ja tenen clar que anar a queixar-se al suprem té més inconvenients que avantatges (tot i sabent-ho són reincidents, no penseu) i els petits, doncs, ja ho aprendran.

Si em dieu que, com a espectadors us adoneu que no hi ha dret i que sempre se les carrega el mateix, jo us respondré el que ja he respost en ocasions anteriors:

El moment de la baralla, amb les sang encesa (de tots), no és l’hora ideal per solucionar els abusos de l’un sobre l’altre.

Fer fort al feble és un treball de llarg recorregut, que necessita més temps i més dedicació i en més i múltiples ocasions. No serà suficient i li anirà més en contra que a favor donar-li la raó en plena batalla . Millor etzibar un: – Perquè ho dic jo i punt!.

 

.

.

 

Etiquetes , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *